
به گزارش یورفان :میوه های با قند پایین می توانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز فرد را فراهم کنند. میوه های کم قند عبارتند از:
۱٫ توت فرنگی
توت فرنگی، دارای فیبر بالا و حاوی قند بسیار کم است.
تنها هشت گرم شکر در هشت توت فرنگی متوسط وجود دارد. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C هستند.
۲٫ هلو
اگر چه طعم شیرینی دارند، هلو متوسط فقط شامل حدود ۱۳ گرم شکر است.
۳٫ برخی از انواع توت ها
مانند توت فرنگی، این توت ها همچنین شامل ۴ و ۵ گرم قند، ۵٫۳ گرم فیبر و ۱٫۳۹ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است. آنها همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.
۴٫ لیمو
لیمو حاوی ۲ گرم قند و سطح بالایی از ویتامین C است.
۵٫ پرتقال
پرتقال متوسط دارای ۱۴ گرم قند قابل هضم است و همچنین یک منبع عالی از ویتامین C است.
۶٫ گریپ فروت
این میوه کم قند یک وعده مناسب برای صبحانه است. نیمی از یک گریپ فروت متوسط حاوی حدود ۱۱ گرم قند است.
- آووکادو
آووکادو تقریبا بدون قند است. آنها همچنین منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر هستند.
میوه ها می توانند در هر وعده غذایی گنجانده شوند.
مزایای افزایش مصرف میوه در فرد عبارتند از:
• از دست دادن وزن یا حفظ وزن سالم
• دریافت ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر ضروری
• کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها